, ,

Kruiskamp Advies stopt

Drie jaar geleden ben ik begonnen met Kruiskamp Advies. Mijn doel was om online veiligheid te verhogen door mensen bewust te maken van de risico’s van Internet. Helaas is het mij niet gelukt om mijn doelen te bereiken op de manier die ik voor ogen had.

Het pad dat ik bewandeld heb en de lastige keuze om te stoppen hebben me heel veel geleerd. Over mijzelf, over mediawijsheid, het onderwijs en ondernemen. De keuze om te stoppen met Kruiskamp Advies komt door een gebrek aan tijd die nodig is om door te ontwikkelen en succesvol te worden. Op dit moment kan ik deze tijd niet vrijmaken naast mijn fantastische werk bij de politie voor ANPR.

Ik wil iedereen bedanken die mij heeft geholpen en een paar mensen in het bijzonder. Om te beginnen Dimitry, Erik en Maud. Vrienden die me idee├źn hebben gegeven en me hebben gesteund. Anouk en Patrick, die me geholpen hebben om de website te maken. En natuurlijk Ivo, Barry en Marjolein, mediacoaches waar ik met veel plezier mee heb samengewerkt en veel van heb mogen leren.