Mediabeleid

Mediabeleid

Mediabeleid

Mediabeleid beschrijft de afspraken die gelden voor de hele organisatie en waar iedereen in de organisatie achter kan staan. Als het mediabeleid beschreven wordt is de vervolgstap om te zorgen dat naar de afspraken gehandeld wordt. Het mediabeleid is van en voor iedereen.

Succesvol mediabeleid

Om een succesvol mediabeleid te implementeren moet iedereen op de juiste manier betrokken worden en is het van belang dat het mediabeleid in lijn is met de uitgangspunten van de organisatie en aansluit bij de mentaliteit en achtergrond van alle betrokkenen.

In 2010 wordt ons bedrijfsnetwerk getroffen door een computer virus. Een medewerker heeft op een ‘onschuldige’ reclameadvertentie geklikt. Alle reclame blokkeren op het bedrijfsnetwerk stuit op weerstand. Dit staat namelijk niet expliciet in het beleid. Op dat moment besef ik dat beleid aan moet sluiten bij de praktijk. – Geert Kruiskamp

Kruiskamp Advies helpt u bij Mediabeleid

Een helder mediabeleid opstellen waar iedereen zich in herkent is de kracht van Kruiskamp Advies. Kruiskamp Advies zorgt ervoor dat het Mediabeleid in lijn is met de andere beleidslijnen en de doelstellingen van de organisatie.

Op het gebied van Mediabeleid kunt u bij Kruiskamp Advies terecht voor:

    • Mediabeleid
    • Beleidsimplementatie
    • Organisatieondersteuning
    • Trainingen

Kruiskamp Advies kan voor uw bedrijf of onderwijs instelling het gehele Mediabeleid verzorgen. Het is ook mogelijk om voor de volgende specifieke onderwerpen een beleidsplan te maken. Dit zijn:

Veel bedrijven zijn druk met de dagelijkse activiteiten. De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan razend snel en u heeft maar weinig tijd om een gedegen Mediabeleid op te stellen. Kruiskamp Advies kan u hierbij van dienst zijn. Een helder Mediabeleid waar alle betrokkenen zich in kunnen vinden en dit ook naleven is één van de succesfactoren van uw bedrijf.

Mediabeleid voor het onderwijs

Een goed Mediabeleid is voor een onderwijsinstelling erg belangrijk. Leerlingen, opvoeders en docenten willen een veilige omgeving waar iedereen zich thuis kan voelen. Daarom is er behoefte aan duidelijke regels met betrekking tot media.

Uit ervaring weet Kruiskamp Advies dat veel onderwijsinstellingen problemen hebben met het opstellen van een goed Mediabeleid. Als expert op dit gebied gaat Kruiskamp Advies graag met u in gesprek om een helder Mediabeleid te formuleren waar alle betrokkenen zich in herkennen en achterstaan.

Heeft u een helder Mediabeleid?

Kruiskamp Advies helpt u graag verder met het opstellen en implementeren van een helder Mediabeleid. Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.