OverOVER KRUISKAMP ADVIES

Op dat moment had ik geen idee dat deze stap mijn leven zou veranderen. Ik ging mij bezighouden met complexe ICT vraagstukken, beleid, risicomanagement en privacy. Al snel begreep ik dat de toekomst al was begonnen.”

Geert Kruiskamp

Het is 1999, opeens hebben al mijn vrienden een mobiele telefoon. Het is ook het jaar van mijn eerste echte baan. De technische afdeling van zakelijk internet bij KPN. De tijd dat klanten als Wehkamp en de Telegraaf voor het eerst een internetverbinding nemen. World Online is op dat moment onze grootste klant.

Ik zie de ontwikkelingen en uit interesse maak ik de overstap naar ICT beveiliging. Op dat moment had ik geen idee dat deze stap mijn leven zou veranderen. Ik ging mij bezighouden met complexe ICT vraagstukken, beleid, risicomanagement en privacy. Al snel begreep ik dat het doorzetten van de digitalisering grote veranderingen met zich meebrengt. Het bewustzijn van al deze veranderingen vraagt om digitale weerbaarheid van mensen en bedrijven. Alleen door de totale regie te houden op verdere digitalisering kunnen we succesvol blijven.

Gecertificeerd MediaCoach

Begin 2019 heb ik de opleiding nationaal MediaCoach gevolgd. De Nationale Opleiding MediaCoach is een initiatief van de Nationale Academie voor Media en Maatschappij. Met het volgen van deze opleiding ben ik in staat om voor organisaties digitale geletterdheid, mediawijsheid en media-empowerment concreet te maken. In juli 2019 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik gecertificeerd Nationaal MediaCoach.

Een helpende hand

Inmiddels heeft iedereen in Nederland een mobiele telefoon, met internet. Sociale Media zijn niet meer weg te denken en de ontwikkelingen gaan in hoog tempo door. Het viel mij op dat veel scholen worstelen met cyberpesten, het gebruik van de mobiele telefoon in de klas en de omgang met sociale media in het algemeen. Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met fishing, is er een toename van SPAM en krijgen te maken met Europese wetgeving zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit heeft mij ertoe aangezet om Kruiskamp Advies op te richten.

Met Kruiskamp Advies kan ik een juiste koppeling maken tussen de digitaliseringsproblemen waar het onderwijs en bedrijven mee kampen en de vaardigheden en kennis die ik bezit. Graag help ik onderwijsinstellingen en bedrijven verder om een digitale weerbaarheid op te bouwen.

Want, de toekomst is al begonnen!

Professioneel met oog voor kwaliteit

In mijn loopbaan heb ik diverse functies gehad die mij veel inzicht hebben gegeven op het gebied van ICT, beveiliging en beleid. In de rol van Systeembeheerder, Security Officer, Tactisch Beheerder en Product/Dienstenmanager. Met deze brede ICT kennis en mijn opleiding tot MediaCoach ben ik in staat om op professionele wijze onderwijsinstellingen en bedrijven verder te helpen met Mediawijsheid, ICT Beveiliging en Mediabeleid.

Het is mijn passie om kennis over te dragen en mijn uitdaging om onmogelijke klussen te klaren. Daarbij streef ik naar een hoge kwaliteit en houd ik de voortgang goed in de gaten.

MediaCoach nodig?

Interesse in wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact met mij op. Mobiel: 06 1000 4308 of via het contactformulier.